31. srpna 2013

Petra, portrét

Zadání bylo jasné. Připravit sérii fotografii, aby z nich mohl být zhotoven kalendář. Prostý nápad na elegantní dárek. Samotné focení bylo naprosto pohodové. Když spolupracujete s někým, kdo ví, co dělá a co přesně chce, je vše mnohem jednodušší. Aby bylo dosaženo určité pestrosti, fotili jsme na různých místech během celého týdne a v různou denní dobu.

















Martina, trénink

Zkusit něco nové a trochu jinak, bylo hlavním důvodem, proč jsem chtěl nafotit portréty Martiny při jejím tréninku. Nápad jsem v hlavě nosil již od květnové Velké ceny Sušice, kde jsem také fotil reportáž z tohoto závodu, a ten správný čas nastal až teď. Martina je považována za jednu z největších nadějí sušické atletiky a je třeba říct, že na posledním mistrovství ČR si doběhla pro krásnou bronzovou medaili na trase 800 metrů.



















19. srpna 2013

Šumava Rocks 2013

Jubilejní 20. ročník tradičního festivalu v Sušici - Šumava Rocks je úspěšně za námi. Přesunutí termínu na srpen, festivalu jedině prospělo a nebylo tak letos nutné krátit program pro nepřízeň počasí. Během sobotního odpoledne a večera se na Santosu představila pestrá skupina interpretů. Hlavní hvězdou večera a nepochybně největší show předvedli Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Pozadu nezůstal ani Roman Holý s G-Point Hunters. Ty skvěle podpořila Tonyu Graves a Dan Bárta, který zároveň vystoupil s s beatboxerem EN.druem. Na scéně se dále objevili hiphopeři Non Limit, Prago Union nebo Vladimír 518 a Orion. Aby výčet účinkujících byl kompletní, je třeba doplnit Hentai Corporation, Never Sol a Záviše.