31. května 2013

Rallye Český Krumlov

Po delší době opět na závodech, tentokrát 41. Rallye Český Krumlov a vítězství posádky Pech - Uhel na voze Mini Cooper S2000. Bohužel jsem letos z Krumlova odjížděl s poměrně smíšenými pocity. Mediální kampaň rozpoutaná kolem bezpečnosti při rally, dotlačila pořadatele až do nesmyslných opatření a "vypáskování" kolem trati je tak husté, že dostat se jako běžný divák k trati a mít ze závodů nějaký zážitek, je pomalu nadlidský výkon. A co teprve takový fotograf. Pokud nemáte akreditaci nebo pořádně dlouhé sklo, moc radosti si tady neužijete.


















24. května 2013

Šmatovi: portrét, Horažďovice

Mé první focení s miminka a vlastně i první rodinné portrétování. Krásná rodina mého kolegy Jardy v horažďovickém parku, kde je jaro cítit a vidět všude kolem vás.







  





20. května 2013

Šárka: portrét, Odolenka

O uplynulém víkendu jsem měl možnost nafotit sérii snímků s mojí kamarádkou Šárkou. Jednoduše řečeno, Šárka je nespoutaný živel. Mimo jiné je také talentovanou herečkou a zpěvačkou. To vše se značně projevilo na výsledných fotografiích. Bylo příjemné dostat před objektiv někoho tolik přirozeného a nechat jí  volně projevit svojí osobnost.
















17. května 2013

Atletika: Velká cena Sušice

Po roce opět zavítala do Sušice vrcholová atletika a mohli jsme zde vidět naše přední atlety Zuzanu Hejnovou a Pavla Masláka. Skvělé výkony atletů byly podpořeny více pěkným počasím než fanoušky, kteří  doma sledovali hokejové utkání Čěsko : Norsko, ale ani to neubralo na zajímavosti celé akce. Protože se mi letos podařilo dostat přímo na plochu, mohl jsme fotografovat bez většího omezení a být blíže celému dění.